Hotdogs

HOTDOGS

burger og hotdog er først tilgængelige fra senest 1. maj

MEST POPULÆRE

TINAS SPECIAL: Almindelig ristet pølse, sennep, rambo, mormors, agurkemix og rå løg

 

Helt bestemt husets mest populære hotdog!

MEST POPULÆRE

BJØRNS SPECIAL: Ristet pølse i svøb, bløde løg og bearnaisecreme

 

Sammensætningen er unik

MEST POPULÆRE

NAPOLI: Ostepølse med eller uden svøb, mormors, syndefuld, agurkemix og rå løg

 

Med inspiration fra det italienske køkken

STORE NAVNE:

HOLGER DANSKE: Medisterpølse, grov sennep og hakkede rødbeder

 

Så bliver det ikke mere dansk!

STORE NAVNE:

VIKINGEN: Rød pølse, ketchup, rå løg, kartoffelsalat, drys af karry og toppes med agurkemix

 

Dansk specialitet

STORE NAVNE:

HAVFRUEN: På bund af bløde løg, rød pølse, morfar og bøvs

 

Her får du det hele; stærkt, sødt og surt

DE GRØNNE:

SALSA: På bund af icebergsalat, valgfri pølse (heri anbefales en krydret frankfurter), salsa dressing, agurkemix og rå løg

 

I Mexicos hede får man salat til sine pølser, prøv det her!

DE GRØNNE:

NIK/NAK: Brødet smøres med morfar, icebergsalat, chili cheddar pølse, mormors, hakket- tomat, agurk og løg på toppen

 

Med inspiration fra de mindste i familien, tvillingernes favorit – prøv den!

DE GRØNNE:

GRÆKEREN: På bund af tzatiki, grøn salat, oksekødspølse, toppes med barbecue og 2 friturestegte løgringe

 

En snert af den græske sol, året rundt

CITYDOGS:

NEW YORKER: Rød pølse, amerikansk gul sennep og saltagurker

 

Som at stå på Times Square. Prøv her, de to mest essentielle ingredienser i en vaskeægte amerikansk hotdog

CITYDOGS:

STOCKHOLMER: Ristet pølse, rejsesalat og agurkemix

 

JAVLÄ! Mere svensk bliver det ikke!

CITYDOGS:

KØBENHAVNER: Rød eller ristet pølse, sennep, ketchup toppes med rå eller ristet løg

 

Præcis som man fik den på Rådhuspladsen i 65’ inden remoulade og agurkesalat blev tilladt i de danske pølsevogne

JYDERNE:

BUMMELUM: Jalapenos pølse, bøvs, karryketchup, agurkemix og rå løg

 

Når en jyde skal undvære sovs, så skal der karryketchup til! Et hit blandt vores jyske chauffører!

JYDERNE:

BJARNES KLOAK: På bund af bløde løg, rød pølse, ketchup, sød sennep, remoulade og agurkemix

 

Til minde om vores jyske kloakmester, som ugentligt fik dette til frokost!

JYDERNE:

ÅRHUSIANER: Medisterpølse, ketchup, sennep, remoulade og rødkål på toppen

 

Dansk kultur når det er bedst!

STAMGÆSTEN:

ANJAS SPECIAL: Ostepølse i svøb, mormors, hotlips, agurkemix og rå løg

 

Kun til de hærdet chilispisere, og De som kender den bedste mix af Tinas hjemmelavede dressinger!

STAMGÆSTEN:

SAINT TROPEZ: På bund af bløde løg, pølse i svøb, mormors, op&ned, sennep og ananas på toppen

 

Felix Smith og Peter Falktoft gjorde den berømt, vores stamgæster gjorde den populær. Du ved du er stamgæst når du kender denne, trods 3 år væk fra menukortet, bliver den alligevel dagligt langet over disken

STAMGÆSTEN:

INDIANERSTAMMEN: På bund af peberrodscreme, grøn salat, en stærk chorizo pølse, salsadressing, agurkemix og rå løg

 

Fordi Bossen elsker peberrod, fik hun sin vilje: Bossens favorit!

FIND OS

PØLSEN

Tel. 43 99 64 40

Taastrup Hovedgade 91, 2630 Taastrup

Åbent alle dage 10.30 – 21.00’

Fra 15.10 til 15.4 lukkes kl. 20.00

MØDESTEDET

Tel. 53 53 67 89

Jydekrogen 1, 2625 Vallensbæk (Ved OK tanken)

Åbent mandag til fredag 6.00 – 20.00

Weekender 10.30 – 20.00

QUICKEN

Tel. 43 99 64 80

Torslundevej 2, 2635 Ishøj (ved Netto)

Åbent alle dage 10.30 – 21.00

Fra 15.10 til 15.4 lukkes kl. 20.00

PITTEN

Tel. 88 44 64 40

Estlan Alle 1, 2630 Taastrup (Transport centret)

Åbent mandag til torsdag 5.30 – 20.00

fredag 5.30 -15.00

Weekend lukket.

Copyright © All Rights Reserved