BURGERE

BURGERE


TRIP, TRAP, TRASSKO:

EN HALV KO: 220 gram hakket dansk oksekød, bygges som vores standard burger


salatmayonnaise på bollerne, salat, tomat, agurk, løg og tomatketchup. Få den med ost og bacon i

TRIP, TRAP, TRASSKO:

EN HEL KO: 440 gram hakket dansk oksekød, bygges i 2 lag, som vores standard burger


salatmayonnaise på bollerne, salat, tomat, agurk, løg og tomatketchup. Få den med ost og bacon i

TRIP, TRAP, TRASSKO:

DET TÅRNHØJE HELVEDE: 660 gram hakket dansk oksekød, bygges som vores standard burger i 3 lag, med en ekstra halv burgerbolle i


Salatmayonnaise på bollerne, salat, tomat, agurk, løg og tomatketchup. Der er grønt imellem alle lagene

MEST POPULÆRE:

SINGAPORE: Spejlæg, blødeløg, bacon, salat, tomat, agurk og tomatketchup


Hvis du har sprunget morgenmaden over, er der både brunch og frokost her

MEST POPULÆRE:

GRÆSK: Agurkemix, stegte champignoner, salat, tomat, løg og hjemmelavet tzatiki på toppen


Få et strejf af det solfyldte Grækenland, hele året!

MEST POPULÆRE:

SUPER HOT: Morfars på bollerne, salat, tomat, agurk, løg, jalapenos og hotlips på toppen


Så bliver det ikke stærkere. Vi anbefaler ikke at køre bil, efter du har spist den

DE AVANCEREDE:

FITNESS: Grov bolle, pesto smøres på bollerne, salat tomat, agurk, mozeralla ost på toppen. (Få enten frisk eller friturestegt mozerella). Mormors på toppen


Til de moderne sjæle!

DE AVANCEREDE:

HAWAII: Bollerne smøres med karrydressing, salat, tomat, agurk, annanas og karryketchup på toppen


Hvis pigerne havde bastskørt på, mens de serverede den, ville du tro du var der!

DE AVANCEREDE:

TOMAHAWK: Bollerne smøres med peberrodscreme, salat, tomat, agurkemix, rå løg, ristet chorizostykker og salsadressing


Til de som godt kan lide noget anderledes, få en bøf – med pølse i!

CITY BURGER:

TORONTO: Bollerne smøres med mayonnaise, salat, tomat, agurk, løg, blue cheese og creme fraiche på toppen


Til dig som godt kan lide en ost med smag i!

CITY BURGER:

NEW YORKER: Bollerne smøres med mayonnaise, salat, tomat, saltagurker, friturestegte løgringe – toppes med den amerikanske gule sennep – French’s!


Man skulle næsten tro, at man sad på Hard Rock Cafe, omgivet af guitarer og amerikanere, men nej, vi har bare endnu engang bragt de amerikanske smagsindtryk til Vestegnen!

CITY BURGER:

MEXICO CITY: Bollerne smøres med morfars, salat, stegte tomater, agurkemix, jalapenos og toppes salsadressing


Med inspiration fra det mexicanske, det er lige før man gror overskæg og drikker tequila til.

JYDERNE:

EN STOR JYDE: Rødbeder på underbollen, remoulade, sennep, blødeløg, agurkesalat og skysovs på toppen


En jysk klassiker, hvor der ikke er noget der hedder ”for meget snask”!

JYDERNE:

TRUCKEREN: Bollerne smøres med bearnaisecreme, salat, tomat, bløde løg og engelsk sauce


Med inspiration fra de mange ugentlige besøgende fra Jylland, som sover i lastbilen

JYDERNE:

LANDEVEJSRYTTEREN: Bollerne smøres med salatmayonnaise, salat, tomat, agurk, løg og thousand island på toppen


Man kommer ikke til Jylland, uden at forvente at ”De tusind øer” pryder alle grillbarer, så den skulle da også have sin plads her!

STAMGÆSTEN:

TOPPER: Bollen smøres med morfars, salat, tomat, agurk, 3 chilicheesetops og salsadressing på toppen


Opskriften kom til blandt det unge personale - de fleste søndag morgener. Selv ”den slags mænd” kan have sine geniale sider.

STAMGÆSTEN:

BLACK THAI: Bollerne smøres med hot lips, salat, tomat, agurk, bløde løg, stegte champignoner, toppes med tomatketchup


Pas på den er meget stærk, spørg personalet hvis du vil have en stærkere eller mildere version.

STAMGÆSTEN:

ITALIAN: Bollerne smøres med salatmayonnaise, salat, tomat, agurk, friturestegte løgringe, toppes med barbecue


Et sikkert hit i Tinas blandt stamgæsterne!