MEST POPULÆRE
TINAS SPECIAL: Almindelig ristet pølse, sennep, rambo, mormors, agurkemix og rå løg Helt bestemt husets mest populære hotdog! |
MEST POPULÆRE
BJØRNS SPECIAL: Ristet pølse i svøb, bløde løg og bearnaisecreme Sammensætningen er unik |
MEST POPULÆRE
NAPOLI: Ostepølse med eller uden svøb, mormors, syndefuld, agurkemix og rå løg Med inspiration fra det italienske køkken |
STORE NAVNE:
HOLGER DANSKE: Medisterpølse, grov sennep og hakkede rødbeder Så bliver det ikke mere dansk! |
STORE NAVNE:
VIKINGEN: Rød pølse, ketchup, rå løg, kartoffelsalat, drys af karry og toppes med agurkemix Dansk specialitet |
STORE NAVNE:
HAVFRUEN: På bund af bløde løg, rød pølse, morfar og bøvs Her får du det hele; stærkt, sødt og surt |
DE GRØNNE:
SALSA: På bund af icebergsalat, valgfri pølse (heri anbefales en krydret frankfurter), salsa dressing, agurkemix og rå løg I Mexicos hede får man salat til sine pølser, prøv det her! |
DE GRØNNE:
NIK/NAK: Brødet smøres med morfar, icebergsalat, chili cheddar pølse, mormors, hakket- tomat, agurk og løg på toppen Med inspiration fra de mindste i familien, tvillingernes favorit – prøv den! |
DE GRØNNE:
GRÆKEREN: På bund af tzatiki, grøn salat, oksekødspølse, toppes med barbecue og 2 friturestegte løgringe En snert af den græske sol, året rundt |
CITYDOGS:
NEW YORKER: Rød pølse, amerikansk gul sennep og saltagurker Som at stå på Times Square. Prøv her, de to mest essentielle ingredienser i en vaskeægte amerikansk hotdog |
CITYDOGS:
STOCKHOLMER: Ristet pølse, rejsesalat og agurkemix JAVLÄ! Mere svensk bliver det ikke! |
CITYDOGS:
KØBENHAVNER: Rød eller ristet pølse, sennep, ketchup toppes med rå eller ristet løg Præcis som man fik den på Rådhuspladsen i 65’ inden remoulade og agurkesalat blev tilladt i de danske pølsevogne |
JYDERNE:
BUMMELUM: Jalapenos pølse, bøvs, karryketchup, agurkemix og rå løg Når en jyde skal undvære sovs, så skal der karryketchup til! Et hit blandt vores jyske chauffører! |
JYDERNE:
BJARNES KLOAK: På bund af bløde løg, rød pølse, ketchup, sød sennep, remoulade og agurkemix Til minde om vores jyske kloakmester, som ugentligt fik dette til frokost! |
JYDERNE:
ÅRHUSIANER: Medisterpølse, ketchup, sennep, remoulade og rødkål på toppen Dansk kultur når det er bedst! |
STAMGÆSTEN:
ANJAS SPECIAL: Ostepølse i svøb, mormors, hotlips, agurkemix og rå løg Kun til de hærdet chilispisere, og De som kender den bedste mix af Tinas hjemmelavede dressinger! |
STAMGÆSTEN:
SAINT TROPEZ: På bund af bløde løg, pølse i svøb, mormors, op&ned, sennep og ananas på toppen Felix Smith og Peter Falktoft gjorde den berømt, vores stamgæster gjorde den populær. Du ved du er stamgæst når du kender denne, trods 3 år væk fra menukortet, bliver den alligevel dagligt langet over disken |
STAMGÆSTEN:
INDIANERSTAMMEN: På bund af peberrodscreme, grøn salat, en stærk chorizo pølse, salsadressing, agurkemix og rå løg Fordi Bossen elsker peberrod, fik hun sin vilje: Bossens favorit! |
PØLSEN
Tel. 43 99 64 40
Taastrup Hovedgade 93, 2630 Taastrup
Åbent Mandag til fredag 11.00 - 18.00
Lørdag 11.00 til 15.00
Søn- og helligdage lukket
MØDESTEDET
MØDESTEDET
Tel. 53 53 67 89
Jydekrogen 1, 2625 Vallensbæk (Ved OK tanken)
Åbent mandag til fredag 6.00 – 16.00
Weekender Lukket
Copyright © All Rights Reserved